Nord Nederland
Denne turen tar deg gjennom de nordlige fylkene i Nederland: Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel og Flevopolder.

På ankomstdagen besøker vi en landsby som tilhører Amsterdam. Der vil vi, mens du nyter et måltid ved vannkanten, bli kjent med gruppen og programmet. Reisen fortsetter til det nederlandske Bergen hvor vi tilbringer to netter på et hotell. I Bergen kan du oppleve den typiske nederlandske stranden og dynene. Bergen aan Zee er også berømt for sine kunstnere som kom for det spesielle lyset.
På mandag fortsetter vi reisen over den Afsluitdijk, som skiller Waddenzee og IJsselmeer, til Friesland. I Friesland tar vi båten for å oppleve den Waddenzee på nær. Samme dagen kjører vi videre til Groningen for en smaksprøve på landet og besøke Groningen stad. Her blir vi to netter slik at vi kan besøke det Groninger museet og ta en tur gjennom det historiske senteret.
Etterhvert kjører vi til en historisk landsby i Drenthe for å oppleve hvordan livet på landet var. Her bruker vi også lunsjen og tar av til Deventer. En veldig pittoresk by med mye historie, fine turer men også vintage shopping og over 75 små butikker og gallerier. Vi blir ett natt i Deventer.
Neste dag etter lunsj kjører vi videre til det idylliske Giethoorn for en båttur over kanalene og middag langs vannkanten. Kvelden bruker vi til å kjøre til Almere i den Flevopolder hvor du kan se hvordan en ny moderne by har fått form. I Almere blir vi to netter for å oppleve arkitektur, natur og for de som vil nattlivet.
På avreisedagen reiser vi fra Almere til Schiphol.
Turen er i utvikling og det kan inneholder endringer i programmet.